Usluge za dijasporu

Ljudi, koji su davnih dana otišli iz Hrvatske, nikad ne zaboravljaju gdje su im korijeni.

Kao da nam je u genetskom kodu zapisano da se na kraju trebamo vratiti među svoje, zatvoriti krug i pronaći vječno počivalište u blizini svojih predaka.

Mnogi za života niti ne razmišljaju o smrti, samo znaju da će jednom doći red na njih.

Kad se to dogodi bližnjemu, hitro bi trebali donijeti važne odluke, riješiti sve procedure i osigurati da se ispraćaj i pokop obave s dužnim dostojanstvom i pijetetom.

Tvrtka Spomen pomoći će vam u posredovanju kod pribavljanja potrebne dokumentacije i obavljanja formalnosti te u planiranju i organizaciji svih događanja kojima želite obilježiti odlazak svojih najmilijih.

Ukoliko je riječ o sređivanju dokumentacije u Hrvatskoj ili inozemstvu, rješavanju prava ukopa ili prava raspolaganja grobnim mjestom, kupovini grobnog mjesta, pitanju prijevoza posmrtnih ostataka, organizaciji pogrebne ceremonije ili posthumnih događanja, poput karmina, mise zadušnice ili Spomen druženja, naši će stručnjaci spremno odgovoriti na vaše zahtjeve.

Također, u vaše ime možemo dostaviti cvjetni aranžman na sprovod ili ispraćaj.

Razmišljali smo i o tome da će mnogi od vas sigurno htjeti da grobovi najmilijih uvijek budu održavani, da zrcale poruku ljubavi i sjećanja svojih potomaka.

Tvrtka Spomen omogućuje uslugu održavanja grobnog mjesta sa čišćenjem i cvjetnom dekoracijom te svijećama, prema ugovorenom rasporedu: na određeni datum, tjednom ili mjesečnom dinamikom. Kontaktirajte nas s povjerenjem.

Otvoreni smo za sva vaša pitanja i posebne zahtjeve, sukladno našoj misiji „I u najtužnijim trenucima stvaramo posebne uspomene“.