Pitanja

Do kada je rok predaje obavijesti o smrti, sjećanja, posljednjeg pozdrava ili zahvale kako bi se mogle objaviti u tiskanom izdanju za sljedeći dan?

Rok za predaju je do 13 sati. Sve što se preda nakon tog vremena bit će objavljeno u tiskanom izdanju ne dan, već dva dana kasnije.

Idu li osmrtnice i na web stranicu ili samo u tiskano izdanje?

Tako je, osmrtnice ide u tisak dok je objava na web stranici sjecanje.vecernji.hr automatska i uključena u cijenu.

Plaća li se objava na webu dodatno?

Ne naplaćuje se dodatno, ona je uključena u cijenu objave za tisak.

Može li se osmrtnica predati samo za web objavu?

Ne, za sada to nije moguće.

Mogu li predati osmrtnice za BiH izdanje?

Osmrtnice se mogu predati i za BiH izdanje na isti način kao što se predaju i za hrvatska izdanja. Potrebno je prilikom unosa označiti kvačicu na kojoj je ponuđena opcija za BiH izdanje.

Na koje se sve načine može platiti osmrtnica?

Mogu se platiti gotovinom ili kreditnim karticama. Dodatni popusti, za umirovljenike (10%) te za Večernjakove pretplatnike (20%) odobravaju se kod predaje osobno u poslovnici ili preko e-maila. Kontakt e-mail je: salter@vecernji.net, sjećanje@vecernji.net, a dodatne informacije mogu se dobiti i na broj telefona: +385 1 6500 921.

Po kojem kriteriju se određuje cijena osmrtnica, sjećanja, posljednjeg pozdrava…?

Određuje se po formatu, odnosno po broju riječi. Detaljan cjenik i vizuali formata nalaze se na stranici. Potrebno je kliknuti Cjenik u gornjem desnom kutu kako biste dobili detaljan uvid u sve cijene i formate.

Može li slika biti u koloru ili samo crno-bijelo?

Bez obzira kakvu ćete sliku uploadati, fotografija će izaći u crno bijelom formatu jer je to standard na ovakvoj vrsti sadržaja.

Povisuje li cijenu opcija da se uključi mogućnost digitalnog paljenja svijeće ili molitve?

Ne, cijena ostaje ista. To je uključeno u cijenu.

Je li moguće istovremeno rezervirati objavu i zakupiti sjećanja za nekoliko godina unaprijed?

Da, moguće je. Nakon što ispunite sjećanja izaberite koliko puta i kada želite da se objave iduća sjećanja. Datum možete prilagoditi kako vama odgovara, a u slučaju da je riječ o državnom blagdanu, sjećanje će biti objavljeno u prvom sljedećem broju.