Društvena mreža

Spomen na... predstavlja jedinstvenu društvenu mrežu na kojoj možete oblikovati trajne uspomene na preminule, a vama tako drage osobe.

Spomen na... stvoren je kako biste svoja sjećanja čuvali i oplemenili ih promišljanjima drugih te slavili život u kojem ste dobili povlasticu upoznati izuzetnu osobu koja, nažalost, više nije s vama.

Za kreiranje stranice Spomen na... nisu vam potrebna specijalistička informatička znanja i vještine, već će za nekoliko jednostavnih koraka biti dovoljno nekoliko minuta vašeg angažmana. Važno je slijediti jasno napisane upute, a ako slučajno zapnete, naši informatičari uskočit će vam upomoć.

Na društvenoj mreži Spomen na... možete opisati i podijeliti svoje uspomene, kao i fotografije, video materijale te sve ono što vas vezuje uz preminulu osobu. Ovaj jedinstven virtualni spomen omogućit će aktivno uključenje uže i šire obitelji, prijatelja, kolega i poznanika, pa čak i budućih generacija te će i oni moći ostaviti svoj osobni trag kroz sjećanja i razmišljanja.Za njih smo predvidjeli i posebne geste poput paljenja svijeće i darivanja cvijeta.

Uz otvoreni tip stranice Spomen na..., možete odabrati Spomen na.. koji je zaštićen kodom. U tom će slučaju samo osobe kojima ga otkrijete imati pristup profilu i sudjelovati u njegovom oblikovanju.

Za koji se god oblik Spomen na... odlučili te neovisno o tome kako dugo ćete stranice držati aktivnima, možete biti sigurni da ćete stvaranjem i dograđivanjem osobnog profila Spomen na... preminulu osobu pružiti utjehu sebi i drugima te osigurati trajnost lijepih uspomenama na drage nam i neponovljive živote.

Darujte Spomen na... kao jedinstvenu kreativnu uspomenu tugujućim osobama i topla interaktivna utjeha ući će u njihova srca.

Postavljanje stranice Spomen na... i njezino prosljeđivanje na e-mail adrese željenih primatelja poslužit će kao suvremen, dostojanstven i izuzetno brz način obavijesti o tužnom događaju.

Više na stranicama Spomen.hr.